Published On: vin, oct. 30th, 2020

Boboc: Drumurile nu se fac din cauza unor pasari / Tudose nu stiu ce face la Bruxelles

Dupa ce europarlamentarul Mihai Tudose si-a manifestat ingrijorarea ca Podul peste Dunare care se construieste la Braila va fi izolat din cauza faptului ca actualii guvernanti nu au rezolvat problema exproprierilor in vederea construirii drumurilor de acces catre cea mai importanta constuctie a Romaniei de dupa Revolutie, Boboc a dat vina pe Comisia Europeana pentru intarziere. Mai mult, presedintele interimar al PNL Braila l-a ironizat pe Tudose ca acesta nu este informat si s-a intrebat ce face acesta la Bruxelles.

”Autorizatiile pentru drumurile de acces nu s-au dat pentru ca trebuie realizat un studiu de impact privind cuibaritul pasarilor din zona podului peste Dunare, la cererea Comisiei Europene. Normal ca dureaza, ca trebuie sa treaca patru anotimpuri. Nu stiu de ce nu stie Tudose treaba asta si ce face el la Bruxelles”, a declarat Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>