Published On: lun, oct. 19th, 2020

Boboc despre ziaristii cu care a negociat contracte: nehaliti, panarame, au stat la rand la usa mea

Un nou derapaj al presedintelui interimar al filialei brailene al PNL, Catalin Boboc, in relatiile cu presa locala. Dupa ce, inaintea campaniei de la locale Boboc se ”pisa pe ziarele locale”, inaintea campaniei de la parlamentare si-a mai rafinat parerea si ”discursul”.

Intr-o intalnire cu proprietarul ziarului Infobraila, la care venise sa se milogeasca sa elimine un articol care ii prezenta in lumina cruda a realitatii pe Alexandru Popa si Vasile Varga, Catalin Boboc a recurs la o strategie de prost gust. Presedintele PNL a afirmat ca nu l-a invitat pe proprietarul ziarului Infobraila la el la birou pentru a negocia un contract privind campania electorala, ca a venit personal in semn de respect, iar despre ceilalti ziaristi cu care a negociat a vorbit depreciativ, acestia fiind ”nehaliti”, ”panarame”, care ”au stat la rand la usa”.

Dupa discutia din birou, evident inregistrata, Boboc a inistat pentru aranjarea unei intalniri cu Vasile Varga si Alexandru Popa, cu primul intalnirea fiind deja realizata si, evident, inregistrata.

Precizam ca, in aceste conditii, Infobraila anunta public ca nu incheie contracte de publicitate cu filiala braileana a PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>