Published On: vin, oct. 30th, 2020

Beat si fara permis, un brailean a “evadat” din CARANTINA pentru o tura cu masina prin oras

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Politiei Orașului Ianca l-au oprit in trafic pe un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Traian, in timp ce conducea un vehicul pe raza orașului Ianca.

Intrucat, emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,47 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politiștii au constatat ca braileanul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a constatat și faptul ca acesta figura in carantina la domiciliu, fiind sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 1.000 lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

Totodata, pe numele sau  a fost intocmit dosar penal și se continua cercetarile sub aspectul savarșirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>