Published On: vin, oct. 23rd, 2020

Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputatilor “Campania mea va fi altfel, bazata pe bun simt si decenta fata de contracandidatii mei dar mai ales fata de BRAILENI”

Dupa ce ieri, Adrian Tabarac, candidatul independent la Camera Deputatilor si-a depus oficial candidatura, astazi revine cu un mesaj pentru braileni. Acesta le multumeste tuturor pentru sustinere si le promite ca nu le va dezamagi asteptarile. Totodata, declara ca decizia sa de a candida ca independent la alegerile parlamentare din decembrie reprezintă „o dovada de curaj”
Candidatura mea este o dovada de curaj, curaj ce mi-a fost intarit de toti cunoscutii, prietenii si familia mea. Le multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de sustinere si vreau sa le garantez ca voi ramane acelasi om. Campania mea va fi altfel, bazata pe bun simt si decenta fata de contracandidatii mei dar mai ales fata de braileni. Raman liberal, atasat valorilor liberale, un liberal care va promit nu va dezamagi brailenii!” a declarat Adrian Tabara.
Reamintim brailenilor ca Tabarac a DEMISIONAT din functia de presedinte al organizatiei municipale PNL Braila, a renuntat la un loc “caldut” tocmai pentru ca a refuzat sa devina o marioneta sub dirijarea smecherilor de partid.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>