Published On: mie, sept. 2nd, 2020

Ziarul INFOBRAILA, interzis de administratia PSD Braila

Ieri dupa-amiaza, ziarul Infobraila a fost scos din grupul de presa acreditat al Consiliului Judetean Braila. Precizam ca motivele invocate de presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Francisk Chiriac (PSD), prin consilierul personal, Alina Tatu, nu sunt legate de stiri publicate despre administratia locala, ci de parerea personala a acestuia despre alte subiecte publicate de Infobraila.

Presedintele Chiriac este membru PSD, dar ii reamintim respectuos ca blocarea dreptului de a primi informatii legate de activitatea institutiei pe care vremelnic o conduce este ilegala. Institutia Consiliul Judetean Braila este una publica, nicidecum o firma privata al carei patron se crede Chiriac, un patron care taie si spanzura in propria-i ograda, lucru de altfel si in aceasta situatie ilegal. Practic, administratia PSD, via Francisk Chiriac, incearca blocarea presei libere prin actiuni care nu fac cinste niciunui partid de incepatori, daramite unuia care conduce aceasta tara de 30 de ani, asumat sau din umbra!

Aceasta situatie arata ca naravurile PSD nu s-au schimbat, lucru pe care il constata pe pielea lor sute mii de braileni chiar si in acest moment. Pe aceasta cale anuntam ca vom demara toate procedurile legale, pentru reintrarea in drepturi a ziarului Infobraila, inclusiv prin depunerea de plangeri penale pentru abuz in serviciu impotriva celor care au luat aceasta decizie.

Precizam ca daca aceasta grava incalcare a legii este cauzata de refuzul ziarului Infobraila de a incheia contracte de imagine si/sau publicitate pentru campania electorala cu PSD Braila sau partide sau candidati prietene acestuia, ramanem fermi: fara PSD!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>