Published On: joi, sept. 17th, 2020

Vremea se schimba radical in Braila / Trecere brusca de la canicula, la vant puternic. Iata ce ne asteapta!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi o atentionare Cod galben de vant puternic in 10 judete din sudul si estul tarii, valabila in perioada 17 septembrie, ora 23:00 – 18 septembrie, ora 16:00.

Astfel, in cursul noptii de joi spre vineri (17/18 septembrie), in cea mai mare parte a Moldovei, apoi din orele diminetii de vineri (18 septembrie) in Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 55 – 65 km/h si izolat in jur de 70 km/h, indeosebi pe litoral.

Judetele atentionate de meteorologi sunt: Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Constanta.

Potrivit meteorologilor, intensificari ale vantului vor fi si in regiunile vestice si pe arii mai restranse in rest, in general, cu viteze de 45 – 55 km/h.

De asemenea, temperatura va scadea accentuat, iar la finalul saptamanii vremea va deveni racoroasa in timpul noptilor si diminetilor. In depresiunile intra-montane izolat vor fi conditii de bruma.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>