Published On: sâm, sept. 19th, 2020

VIDEO / PNL Braila acuza USRPlus de blat cu PSD

Liderul PNL Braila, Marian Capatana, acuza USR-PLUS de mismasuri cu PSD. Totul pentru ca miliardarul de carton, liderul USR-Plus Braila, Catalin Stancu, a cerut si nu a primit functii la negocierile cu PNL.
Intr-o emisiune televizata la ReperulTV, Capatana a catalogat campania electorala la Braila drept un “caraghioslac” si acuza USRLPlus, “care se doreste a fi de dreapta”, ca  face “noncombat”. “Nu imi dau seama ce se intampla. Probabil ca exista niste intelegeri de care eu nu stiu. Este incredibil fenomenul acesta. PNL este singurul atacat. Stam foarte bine pe partea de vot politic si toata lumea ne ataca. Mai ramane sa ne atace si USR-ul si atunci toate lucrurile sunt lamurite”, spune Marian Capatana.
Capatana a dezvaluit faptul ca USR a cerut functii inainte de scrutinul din 27 septembrie. “Eu am participat la discutia pentru realizarea unei coalitii a partidelor de dreapta. Discutiile s-au blocat la solicitarile care au venit din partea USRPlus, pe care eu le consider putin exagerate. Au solicitat sa impartim functii inainte de alegeri. Evident, punem caruta inaintea cailor. Incredibil. Chiar am dorit sa facem o alianta de dreapta. USRPlus Braila face noncombat. Nu numai eu zic, toata lumea zice asta! Cred ca votul cetatenilor este important. Un vot strasnic obtinut de PNL ii va obliga pe ceilalti competitori asa-zisi din drepta spectrului politic sa vina alaturi de noi”, mai spune Capatana.
Intrebat daca vede posibil ca dupa alegeri USRPlus sa faca o alianta cu PSD pentru majoritati in Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean, Maria Capatana a spus: “Pai la ce campanie fac, la asta ma astept! Ceva se intampla, nu este un lucru normal!”

 

Citeste si AUDIO DE COLECTIE / Tudose: “Daca o pui pe Simona Draghincescu pe o insula pustie, in doua zile se cearta cu pomu’”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>