Published On: mie, sept. 23rd, 2020

VIDEO / O braileanca dezamagita “Nota 4 pentru asfaltari si parcari. Au lasat bordura inalta si gropi cate vrei. A cazut cineva acolo chiar zilele trecute”

Asfaltarile de mantuiala ii fac pe braileni sa fie satui de gropile si molozul lasate in urma, resturi ce, nu de putine ori, le pun viata in pericol.

Doamna Garba Ioana, pensionara, fosta profesoara de limba romana, ne-a sesizat cateva lucruri care se petrec sub nasul nostru, al tuturor, doar ca nu multi indraznesc sa le faca publice.

Una din nereguli se refera la lucrarea de mantuiala numita “parcare” din cartierul Obor, cea de la blocurile 24, D2, S si fabrica de confectii, care nu este inca finalizata, dar in urma au ramas santuri, gropi, moloz si dale pentru borduri, facand-o aproape impracticabila pe alocuri.

Sunt locuitor in cartierul Obor. Sunt nemultumita de asfaltarea care s-a facut acolo, dar si de parcarea care s-a facut in spatele blocurilor S, D2, 24 si facbrica de confectii. Au stricat! Pana in blocul 24 au ramas vreo 50 de centrimetri. Erau sa intre cu parcarea pana in bloc. De jur imprejur este sant, sunt gropi, este moloz. Pe strada Micsunelelor, pe aleea Narciselor, lucrarea este neterminata.”

O alta sesizare se refera la felul in care arata trotuarul pe strada Albinei, intre blocurile D2 si 24, unde s-au montat borduri pentru iesirea din parcare, iar pietonul trebuie sa circule pe carosabil.

Pe strada Oborului, intre Albinei si Anton Pann au montat borduri inalte si au lasat asa. Nu au mai terminat. Nu se iau masuri? Astept sa se ia masuri!

Astept de la acest “cap luminat”, care a proiectat, sa repare trotuarul si cel care a avut ideea “stralucita” de a executa, in ghilimele <stralucita> si <cap luminat>, sa ne refaca trotuarul intre blocul D2 si blocul 24. Au lasat bordura inalta, sant, moloz si gropi cate vrei. A cazut cineva acolo chiar zilele trecute. A cazut mai usurel, ca era mai tanar. Daca era o persoana mai in varsta si de acolo, de pe bordura, calca in groapa, nu isi rupea o mana sau un picior? A calcat in gol de pe trotuar, acolo unde au taiat. Cand ajungi la capatul blocului, toata lumea iese in strada si trece pe partea cealalta. Am vazut o persoana cu dizabilitati pe care o cunosc foarte bine, pe strada Anton Pann. Vine din Hipodrom sa ia lapte. Am vazut cum se chinuie sa urce, cum il ajuta lumea. Au lasat sant, nu au mai terminat lucrarea” ne-a declarat doamna Galba Ioana.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>