Published On: mar, sept. 15th, 2020

VIDEO / Lectia de campanie electorala a lui Dragomir – Unde taie ei, punem noi!

PNL Braila face greseala dupa greseala, iar PSD profita fara rezerve, asa cum ar proceda orice partid caruia i se “centreaza” perfect. Primarul Dragomir, care se lauda in toate materialele publicitare platite pe bani grei de catre braileni (nu uitati ca PSD primeste cei mai multi bani subventie din bani publici din Romania), ca el “asfalteaza” se plange astazi ca Guvernul PNL nu ii da bani sa continue, in ciuda faptului ca presedintele filialei brailene a PNL, Alexandru Danaila, s-a laudat ca a negociat cu Ministrul Finantelor bani pentru municipiul si judetul Braila.

Dragomir are dreptate, pentru ca negocierea Danaila-Catu s-a soldat doar cu o poza de grup si cu promisiuni desarte. Este adevarat ca Dragomir asfalteaza pe sarite, ca trotuarele si strazile arata ca dupa bombardament, dar cand chiar PNL, care ii vrea fotoliul de primar, ii serveste justificarea insuccesului gospodaresc, ar trebui sa fie prost sa nu profite. PNL ar trebui sa stie ca doar prostii cred ca Dragomir e prost. Nu stie si pierde, zi de zi, avantajul votului politic pe care liberalii inca il au in fata social-democratilor. Spun avantajul votului politic, pentru ca sondajele arata ca PNL conduce PSD la votul politic, dar la votul pe persoana, Dragomir ii bate chiar daca pleaca in vacanta in prospera si infratita Turcie, locul de provenienta a rablelor miscatoare numite autobuze care se tarasc de la sar rotile prin Braila. Ii bate este putin spus, pentru ca, veti vedea, Dragomir va castiga zdrobitor Primaria Municipiului Braila. Nu pentru ca este vreun mare gospodar, vizionar sau manager, ci pentru ca este cel mai aproape de normal dintre toti candidatii, pentru ca seamana cel mai mult cu “poza” de primar.

Nu este prima data cand PNL Braila da cu mucii-n ciorba, dar de data aceasta arata ca filiala braileama este nimic pentru guvernanti, adica pentru sefii de la Bucuresti ai liberalilor de aici. Sa te duci la o intalnire cu Ministrul Finantelor si sa te intorci doar cu o amarata de fotografie pe care sa o pui pe Facebook este de domeniul demisiei imediate. Cum altfel, cand, dupa ce Danaila s-a laudat cu ce bani va da Guvernul Orban Brailei, rezultatul este un mare zero! Zero! Va dati seama cat de zero ii considera guvernantii pe colegii lor de la Braila?

Ramasi la “ciuma rosie” si “placuta suedeza”, liberalii braileni au devenit carne de tun pentru campania lui Dragomir, care scapa de o scarmaneala meritata pentru un mandat mediocru si este transformat de prostia PNL in eroul salvator. Si generos. Asta pentru ca Dragomir il trage de par in sus si pe no-name-ul de la CJ Braila, Iulian Chiriac, care sta pe banii pusi la “ciorapul” CJ de Gheorghe Bunea Stancu: zeci de milioane de euro. Asa ca Dragomir le da cu tifla atat amaratilor de la PNL Braila cat si Guvernului Orban spunand apasat: “Unde taie ei, punem noi!”

In declaratia oferita de Marian Dragomir presei dragi lui (va reamintim ca Infobraila are acces interzis la conferintele de presa in campania PSD), primarul in functie se intreaba in ce calitate a negociat presedintele PNL Braila Alexandru Danaila cu Ministru Finantelor bani pentru Braila. In calitatea de consilier judetean a lui Danaila, ar fi un raspuns rezonabil. Intrebarea mai grea ar fi asta: De ce Guvernul PNL a alocat zero lei Municipiului Braila, daca tot cred ca vor pune mana pe functia de primar in 27 septembrie? Sau nici macar ei nu cred si aplica mizerabila tactica de “otravire a fantanilor”?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>