Published On: mar, sept. 22nd, 2020

ULTIMA ORA / Toate scolile din Braila, INCHISE timp de patru zile

Alegerile locale din 27 septembrie inchid scolile din Braila pentru patru zile.

Pentru pregatirea in conditii de siguranta epidemiologica a procesului de invatamant si a procesului electoral din data de 27.09.2020, CJSU Braila a hotarat ca in TOATE unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Braila, in zilele de 24.09.2020, 25.09.2020, 28.09.2020 si 29.09.2020, cursurile se vor desfasura numai on-line (scenariul rosu). Astfel, TOATE unitatile de invatamant preuniversitar vor fi inchise timp de patru zile, nu doar cele in care se desfasoara alegerile.

Reluarea cursurilor care presupun prezenta „faţa in fata” pentru unitatile de invatamant preuniversitar, desfasurate temporar numai on line, se va face dupa scenariul in care au functionat anterior desfasurarii alegerilor (verde, galben sau rosu).

Personalul de ingrijire din unitatile in care sunt organizate sectii de votare va asigura dezinfectia sediilor secţiilor de votare inaintea procesului electoral din ziua de 27.09.2020 si dupa incheierea acestuia.

Unitatile de invaţamant in care sunt organizate sectii de votare vor intreprinde toate masurile si acţiunile organizatorice prevazute in Ordinul ministrului sanataţii si ministrului afacerilor interne nr. 1594/140/2020 privind stabilirea unor masuri si acţiuni de sanatate publica necesar a fi respectate pentru desfasurarea in siguranţa a procesului electoral

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>