Published On: vin, sept. 11th, 2020

SONDAJ / Tudose este SPAGAR? Ce cred brailenii despre europarlamentarul PSD?

Informatii care l-ar lega pe Mihai Tudose de firma subcontractoare lucrarilor podului peste Dunare (TANCRAD), condusa de Cristian Stancic), au aparut pe pagina de Facebook a fostului deputat PSD Catalin Radulescu. Dupa declaratiile explozive facute in mediul online de catre Radulescu, ziarul Infobraila a realizat un sondaj pentru a afla ce cred brailenii despre Mihai Tudose, intaiul purtator de geanta al Brailei, fost membru PSD, fost PRORomania, actul membru PSD si europarlamentar. Este Tudose spagar sau nu? Aceasta este intrebarea care se afla pe buzele tuturor, mai ales ca actualul europarlamentar nu a dezmintit informatiile publicate de Radulescu.

Prin urmare, va invitam sa va exprimati parerea urmand acest link oficial catre o pagina securizata catre un sondaj online.

De asemenea, va invitam sa cititi cu atentie si acest articol: Declaratii EXPLOZIVE despre Mihai Tudose / A facut europarlamentarul brailean 100 de milioane de euro cat timp a fost premierul Romaniei?

.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>