Published On: Dum, sept. 6th, 2020

RUSINICA in plina campanie electorala / Sloganul “EU ASFALTEZ” devine gaunos / Masina de gunoi, intepenita in pamant

Imagini demne de o tragi-comedie marca “lucrari de mantuiala #madeinBraila”. Atat de mare este mandria autoritatilor locale ca au asfaltat cateva strazi din municipiu incat, in plina campanie electorala, primarul si-a ales ca slogan propozitia simpla EU ASFALTEZ. Insa, in timpul campaniei plictisitoare de care avem parte, parca nici asfaltul nu mai tine cu administratia care l-a imprastiat pe strazile orasului.

Vineri dupa-amiaza, o masina de transport gunoi, ce apartine societatii ECO, a ramas intepenita pe strada Mihai Bravu, pe un perimetru pe care candva era asfalt, insa acum a ramas o groapa astupata cu … pamant. Locuitorii spun ca portiunea aceea a ramas asa de doua saptamani, de cand CUP Dunarea a realizat lucrari la teava de apa. Intre timp, avaria s-a remediat, insa strada a ramas cu o gaura de toata frumusetea, astupata strategic cu putin pamant. Acea groapa, “ajutata” de ploaia de vineri, a dus la producerea unui incident nefericit, cand o masina a firmei de salubrizare ECO (nr. societatea primariei)  a picat in “plasa” propriei administratii pesediste.

A fost nevoie de interventia unui utilaj mai mare pentru punerea pe patru roti a masinii de transport deseuri.

TOTUL E BINE CAND REVII CU ROTILE PE ASFALT!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>