Published On: lun, sept. 7th, 2020

Romii din Braila ii multumesc lui Catalin Boboc pentru 470 de pachete cu mancare

Ieri, un mesaj de multumire, adresat lui Catalin Boboc, a circulat in mediul online. Dumitru Marcel, un autointitulat lider al romilor din Braila isi arata sustinerea in plina campanie electorala fata de candidatul PNL-Braila Noua, la fotoliul de presedinte al Consiliului Judetan Braila.

Dumitru Marcel ii multumeste public lui Boboc pentru cele 470 de pachetele cu mancare oferite romilor, in pandemie, si ii indeamna, pe toti cei care au beneficiat de acest ajutor, sa nu il uite: “Nu uitati la cei care vam adus pachetele in timpul Pandemiei si am batut la usa dumneavoastră. Am fost ajutati doar de acest om care se numeste Catalin Cătălin Boboc. Unii dintre voi ma refer la Rromii din braila imi stiti cuvantul. In mijlocul Pandemiei a fost singurul om care nea ajutat cu 470 de familii nevoiase. Asa ca nu uitatii cine va fost alaturi. Va multumesc.”

Catalin Boboc recunoaste ca a oferit acest ajutor inainte de sfintele sarbatori de Paste, pe vremea in care era inca prefect al Brailei, insa refuza sa spuna cat a scos din buzunar, ba mai mult, nu tine minte catre ce asociatie a facut donatia “Era la inceputul pandemiei, inainte de sarbatorile de Paste, si am ajutat niste familii nevoiase. Nu am vrut sa fac totul public. A fost o campanie organizata de o Asociatie de Romi. Am contribuit si eu la acea campanie de ajutorare a persoanelor nevoiase. Au apelat la mine ca persoana fizica, nu in calitate de prefect. I-am ajutat si atat. Erau ajutoare de Paste. Eu doar i-am sprijinit din buzunarul propriu. Nu conteaza sumele. Le faci din suflet pentru oameni. De cand ma stiu, ma implic in tot felul de campanii“, a declarat pentru Infobraila, Catalin Boboc.

Acum, romii nu spun exact cand au primit mancarea, insa au ales sa ii multumeasca, public, la 5 luni de la donatie, chiar in plina campanie electorala.

In urma aflarii acestor informatii, tragem urmatoarele concluzii:

1. Este ciudat ca romii ii multumesc lui Catalin Boboc pentru pachetele cu mancare acum, la 5 luni de la primire;

2. Este ciudat ca fostul prefect al Brailei nu isi mai aminteste suma donata;

3. In conditiile in care face periodic donatii (asa cum reiese din declaratia de mai sus), il rugam sa ne spuna cui a mai dat, cand si din ce bani.

4. Daca in luna aprilie, cand a facut donatia, detinea functia de prefect al judetului Braila, inseamna ca in luna respectiva, Catalin Boboc a ramas fara bani in buzunar.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>