Published On: joi, sept. 24th, 2020

PSD Braila nu este in stare sa administreze cum trebuie un spital, dar se lauda ca ar mai face unul “simpatic”

”La Bruxelles, se pare ca unul dintre dosarele facute de noi trei, in 2017, in ceea ce priveste spitalul regional Braila-Galaţi, este pe cale sa fie declarat… simpatic. Este o veste in premiera. Fara sa mai fie amestecat Guvernul. Adica finantarea pentru acest obiectiv se va aproba direct de acolo, printr-o relatie Bruxelles – autoritati locale.Terenul a fost pus la dispozitie de autoritatile locale, dosarul este complet. Asa cum in campania trecuta nu am spus un cuvânt de pod si l-ati vazut, poate intr-o saptamâna, o luna, avem o veste buna de la comisie”, a spus Tudose la o conferinta de presa ferita de ochii lumii, aflat la un salon de nunti din comuna Baldovinesti.

Afirmatia lui Tudose este o minciuna de doi lei, pentru ca termenul de “simpatic” poate se foloseste in gastile de la tratoriile unde se lauda el cu viitoarele lui spagi si nu in documente oficiale ale Comisiei Europene. Cei “trei” adica Tudose, Dragomir si Chiriac ar fi mai bine sa se ingrijeasca de spitalele brailene, care sunt adevarate cocini, pline de jeg si infectii nosocomiale. Ei nu sunt in stare sa faca spitalele din Braila sa arate civilizat, dar se lauda ca vor face altul, pentru ca propunerea lor a devenit “simpatica” la Bruxelles. Asta da tupeu!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>