Published On: lun, sept. 21st, 2020

Prefectura Braila stabileste ca batranii nu stau la coada la sectiile de votare / Masura a fost atacata in instanta

Simona Draghincescu, subprefectul Brailei, in calitate de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila le da cale libera alegatorilor de varsta a treia, potrivit sondajelor majoritatea pesedisti pana in maduva oaselor, sa aiba intaietate la alegerile de duminica. Concret, hotararea numarul 38 din data de 18 septembrie 2020, privind stabilirea unor masuri si actiuni de sanatate publica necesar a fi respectate pentru desfasurarea in siguranta a procesului electoral in judetul Braila, i se ingdadeste brailenului de rand dreptul la un vot liber, poate descuraja persoanele tinere sa vina la vot din cauza faptului ca batranii peste 65 de ani vor avea prioritate.

Semnalul de alarma in acesta tentativa de discriminare este tras de candidatul la primaria Braila din partea partidului Forta Identitatii Nationale (FIN), Micu Alexandru, care, de altfel, a si formulat o contestatie in instanta pentru anularea partiala a hotararii nr. 38 din 18.09.2020 a CJSU Braila, privind stabilirea unor masuri si actiuni de sanatate publica necesar a fi respectate pentru desfasurarea in siguranta a procesului electoral in judetul Braila, cu privire la art IV,pct 2, din Anexa la aceasta hotarare, CA NELEGALA.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>