Published On: mar, sept. 15th, 2020

Omor in judetul Braila / Tanar ucis cu coasa chiar de vecinul sau, cu 39 de ani mai in varsta

Omor la lasarea intunericului, in localitatea Tepes Voda, comuna Movila Miresii. Dupa ce ar fi baut impreuna la un bar din sat, doi consateni de 32 respectiv 71 de ani s-au luat la cearta. Barbatul de 71 de ani a plecat acasa, iar cel de 32 de ani ar fi mers dupa el. Tanarul l-a lovit pe batran care a incercat sa se apere si a luat o cosa cu care l-a lovit in zona toracelui, provocandu-i decesul.

Scena crimei s-a produs duminica seara, in jurul orei 20.00.

Agresorul a fost retinut si prezentat Tribunalului Braila cu propunere de arestare preventiva. Acesta a fost trimis in arest la domiciliu, desi procurorul a cerut arest preventiv, iar in cauza s-a formulat contestatie, urmand ca ultima decizie sa vina din partea Curtii de Apel Galati. Ancheta este in curs.

Respinge propunerea Parchetului de pe Tribunalul Braila de arestare preventiva a inculpatului Borcan Ilie . Dispune luarea masurii arestului la domiciliu fata de inculpat, pe o durata de 30 zile, de la data de 14.09.2020 la data de 13.10.2020, inclusiv. Impune inculpatului obligatia de a nu parasi imobilul din comuna Movila Miresii, sat Tepes Voda, fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are urmatoarele obligatii: sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a instantei, ori de cate ori este chemat; sa nu comunice cu membrii de familie ai victimei. Atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau a obligatiilor care ii revin, masura arestului la domiciliu poate fi inlocuita cu masura arestarii preventive. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru inculpat Borcan Ilie si pentru Parchetul de pe langa Tribunalul Braila”, este solutia pronuntata ieri de instanta de judecata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>