Published On: vin, sept. 25th, 2020

Mihai Tudose: ProRomania nu va face 5% / In aceste conditii, Ponta vrea sprijinul lui Bunea Stancu

Mihai Tudose prezice ca ProRomania nu va face cele cinci procente minim necesare in alegeri, nici macar la parlamentare, cand, in opinia fostului premier va fi punctul final al partidului condus de Victor Ponta. “Stiti cum e vorba aceea cu “sa te fereasca Domnul de ruga indeplinita”. Fiindca atunci, cu noi toti plecati, el va mai vine iluzii pana la parlamentare, cand pragul de 5% va fi de neatins”, a declarat Mihai Tudose.
Fostul premier, in acest moment din nou vicepresedinte al PSD nu poate uita despre meciul pe care il are cu Victor Ponta si care este departe de a se fi incheiat.
In conditiile in care Mihai Tudose vrea sa isi ia inapoi voturile pe care le-a adus de la PSD la ProRomania, Victor Ponta, in incercarea disperata de a gasi o solutie, a apelat la mai multi cunoscuti ai lui Gheorghe Bunea Stancu pentru a-l spijini la Braila.

Citeste si Afaceristul asta ne vrea votul! Nechita se imbogateste din vanzarea mastilor pentru copii / Ele sunt mai scumpe decat cele pentru adulti

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>