Published On: mar, sept. 8th, 2020

FOTO CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL / Nudism la “exterior si interior”, pasiunea candidatilor ProRomania Braila

Candidat de frunte pe listele pentru Consiliul Local Municipal Braila din partea ProRomania, pensionarul Ionel Toma, un traseist politic, tinteste catre electoratul “open-minded” in randul caruia pare sa aiba un mare avantaj: este un membru activ al site-urilor de nudisti si amatori de prietenie in cuplu.
Declarat fan al nudismului atat la “exterior” cat si la “interior”, candidatul ProRomania nu a ezitat sa se prezinte ca la carte, atat el cat si partenera acestuia. Infobraila se afla in posesia unui set complet de fotografii in care Iulian Toma apare gol, cu “cocoselul” la vedere, dar si cu “pasarica” partenerei in aceeasi postura. Singura fotografie care poate fi publicata este cea pe care o vedeti in acest articol, celelalte trecand binisor atat granita penibilului cat si a dezgustului.
Cunoscut ca amic al mainii drepte a lui Victor Ponta, faimoasa Geanina Puscasu (care s-a imprumutat de 320.000 euro pe care i-a donat ProRomania pentru campania de la europarlamentare, dar a refuzat sa spuna cum si de unde a obtinut banii), Toma a devenit subiectul unei stiri a ziarului nostru abia cand a decis sa candideze, Infobraila decizand sa foloseasca fotografiile doar in cazul unor persoane care doresc sa acceada la functii platite din bani publici.
Reporterii ziarului l-au contact pe Toma, care nu a negat existenta fotografiilor (nici nu avea cum, el fiind fotografiat gol-golut, cu ambele “capete” la vedere). Cand a aflat ca este subiectul unei anchete a ziarului Infobraila, Toma a eliminat fotografiile gretoase de-a dreptul, insa nu s-a putut abtine in a-si pastra contul de corespondenta cu alti pasionati de nudism, inclusiv cu o imagine cu spatele a partenerei sale in ale trairilor intense.

Deschiderea catre discutii libere despre felul in care isi desfasoara “activitatea” in intimitate se pare ca este la moda printre candidatii ProRomania, Infobraila aflandu-se in posesia unei inregistrari audio in care presedintele filialei brailene a partidului lui Victor Ponta, Ionut Cosmin Razmerita povesteste despre “abilitatile” in pat ale unei ziariste din Braila, detaliile fiind de-a dreptul picante!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>