Published On: sâm, sept. 12th, 2020

DOVADA / Da, panarame pesediste, voi trageti sforile angajarilor la Spitalul Judetean!

V-ati saturat de harababura si mizeria din spitalele brailene? Trebuie sa stiti ca la baza nemultumirilor voastre stau decizii politice de care oamenii simpli habar nu au. Astazi, ziarul Infobraila a primit dovezi clare, scrise, ca administratia PSD trage sforile in spital. Pana la cel mai mic nivel, pesedistii conduc cu o mana de fier destinele spitalelor si nu ezita sa impuna oameni, chiar daca nu au pregatirea necesara sa ocupe anumite posturi. Cine sufera? Brailenii care ajung pe mana unor pile pesediste interesate sa-si “rezolve” sustinatorii, nicidecum de oferirea unui act medical de calitate!
Un email primit de reporterii nostri contine dovezi ca un pesdist de seama, Viorel Mortu, eminenta cenusie a partidului, a scris cu “manuta lui” pe o invitatie la un eveniment oarecare o “rugaminte” prin care cerea ca o asistenta sa fie transferata intr-un loc care-i convenea doar pentru ca vrea el, fara sa tina seama ca este ilegal ce cerea. PSD-ului nu-i pasa de lege, ci de dorintele stabilor partidului. Niste “panarame”, vorba “tatucului” lor, Gheorghe Bunea Stancu.
Alaturat, aveti in facsimil atat emailul trimis redactiei cat si solicitarea PSD din care reiese clar, sub semnatura, ca sistemul de pile si relatii este cel care guverneaza activitatea Spitalului Judetean de Urgenta Braila, institutie aflata sub patronajul PSD, via conducerea CJ Braila, de peste 20 de ani!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>