Published On: Dum, sept. 20th, 2020

DOCUMENT OFICIAL / Domnu’ Orban, nu vreti sa va luati proasta inapoi? / Simona Draghincescu a cerut ilegal sa delege atributii celuilalt subprefect

Pe data de 8 septembrie anul acesta, subprefectul temporar numit prefect Simona Draghincescu decide ca ar fi cazul sa ii atribuie colegei sale, tot subprefect, Vasilica Vilcu, atributii. Crezandu-se la probabil la Piata, unde taia si spanzura cum voia, Draghincescu trimite Ministerului Afacerilor Interne adresa cu numarul 13.706 si cere oficial sa-i delege lui Vilcu atributii. Primeste, insa, o palma peste ochi, reprezentantii Ministerului de Interne explicandu-i ca habar nu are de lege si ca a inteles-o dupa ureche, pentru ca functia de prefect este in continuare vacanta, ca doar prefectul poate delega atributii si ca desi a fost desemnata inlocuitor al prefectului, aceasta nu presupune “exercitarea tuturor prerogativelor functie de prefect”. In traducere libera, MAI i-a transmis sa stea in banca ei!
“Fata de cele precizate mai sus, apreciem ca nu pot fi delegate atributiile aferente functiei publice de prefect de catre subprefectul desemnat ca inlocuitor de drept al prefectului, celuilalt subprefect. Singurul care, potrivit prevederilor art. 260 alin. (3) din OUG nr.57/2019, cu modificarile si completarile ulterioare, poate delega prin ordin atributii subprefectului este prefectul in functie (sublinierea apartine MAI)” i-a scris directorul general al MAI.
Dupa cum stiti, numirea surprinzatoare a Simonei Dragincescu in functia de subprefect, apoi temporar in functia de prefect, a fost privita cu rezerve de presa serioasa, iar confirmarea o da chiar Ministerul Afacerilor de Interne.

Citeste si AUDIO DE COLECTIE / Tudose: “Daca o pui pe Simona Draghincescu pe o insula pustie, in doua zile se cearta cu pomu’”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>