Published On: mie, sept. 2nd, 2020

Daniela-Elena Radulescu (PMP) sprijina viitoarele mamici / Servicii gratuite pentru monitorizarea perioadei de sarcina intr-un cuantum de 2000 de lei

Dupa ce Daniela Radulescu, de la Partidul Miscarea Populara, a reusit sa finalizeze un proiect in cadrul Consiliului Municipal Braila prin care fiecare nou-nascut din municipiul nostru primeste suma de 1.000 de lei, acum, candidata la Consiliul Local Municipal Braila isi propune sa sprijine viitoarele mamici prin acordarea de servicii gratuite pentru monitorizarea perioadei de sarcina intr-un cuantum de 2000 de lei.

Sprijinirea familiilor care doresc copii constituie un punct de forța in programul meu dedicat dezvoltarii Brailei.

Din datele identificate pana acum am putut observa ca in Romania, doar 30% din femeile insarcinate se duc la vreun control medical, desi au dreptul la servicii medicale decontate de stat.

Consider ca se impune sprijinirea femeilor insarcinate prin acordarea de servicii gratuite pentru monitorizarea perioadei de sarcina intr-un cuantum de 2000 de lei. Incurajam astfel tinerele familii sa se gandeasca cu adevarat la a avea copii iar viitoarele mamici sa mearga la medic pentru a fi sigure ca sunt intr-o stare buna de sanatate atat ele cat si copilul.

Analize de sange, ecografii trimestriale, screening prenatal, supravegherea sarcinilor cu grad de risc sunt modalitați de monitorizare a unei perioade deosebit de importante in viața unei femei.

Sunt sume de bani ce contribuie la cresterea calitații vieții in orasul nostru, aratand ca ne pasa nu doar de cei care pot pune stampila imediat pe buletinul de vot , ci si de aceia care abia acum isi fac intrarea in viața noastra” a declarat Daniela-Elena Radulescu, Candidat Consiliul Local Municipal din partea Partidului Miscarea Populara (PMP).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>