Published On: joi, sept. 3rd, 2020

CORONAVIRUS / Situatie imbucuratoare astazi, la Braila, dupa valul de infectari si decese din ultimele zile

Bilantul de astazi al pandemiei este usor imbucurator. Daca zilele trecute, decesele in randul persoanelor infectate cu coronavirus au curs pe banda rulanta, astazi, este o aparenta liniste. Potrivit informatiilor comunicate astazi de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 24 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19 in ultimele 24 de ore.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 1783 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 1783 de cazuri amintite, un numar de 52 de pacienti sunt transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati. Totodata, amintim ca de la inceputul pandemiei, in Braila au fost inregistrate 68 de decese.

In acest moment, 335 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 61 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 444 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>