Published On: Dum, sept. 6th, 2020

CORONAVIRUS / Braila inregistreaza un numar urias de noi cazuri pentru o zi de weekend

Situatie grava la nivelul judetului Braila, cu doar o saptamana inainte de inceperea scolilor. Un alt brailean confirmat cu coronavirus a decedat, in ultimele 24 de ore. Reamintim ca ieri, alte 2 persoane diagnosticate cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus.

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 74.

Potrivit informatiilor comunicate astazi de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 55 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 1890 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 1890 de cazuri amintite, un numar de 52 de pacienti sunt transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati.

In acest moment, 314 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 62 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 480 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>