Published On: mie, sept. 2nd, 2020

Coronavirus / Braila. Continua sirul deceselor. Numar urias de braileni internati in spital

Situatie grava la nivelul judetului Braila. Alti 3 braileni confirmati cu coronavirus, doi din municipiu si 1 din orasul Faurei, au decedat, in ultimele 24 de ore. Reamintim ca ieri, alte 4 persoane diagnosticate cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus.

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 68.

Potrivit informatiilor comunicate astazi de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 24 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19 in ultimele 24 de ore.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 1758 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 1758 de cazuri amintite, un numar de 52 de pacienti sunt transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati.

In acest moment, 335 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 55 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 474 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>