Published On: joi, sept. 24th, 2020

Camatar “de Braila”, record de fapte penale / “Palmares” impresionant in materie de camatarie si inselaciuni

Dupa cele 16 perchezitii domiciliare, din data de 22 septembrie, a fost arestat preventiv un brailean de 42 de ani, acuzat ca ar fi savarsit nu mai putin de 28 de fapte penale. Judecatorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Marti dimineata, 22 septembrie, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Braila au efectuat 16 perchezitii domiciliare, in Galati si Braila, in imobilele unor persoane suspectate de inselaciuni privind societati de asigurare, camatarie si furt din locuinte.

In cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, un barbat in varsta de 42 de ani din Braila a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat instanței de catre un procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva. Instanța a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, braileanul fiind incarcerat in Centrul de Retinere și Arestare al I.P.J. Braila.

„In urma activitatilor desfasurate, un barbat, in varsta de 42 de ani, din municipiul Braila, a fost retinut pentru 24 de ore. In perioada 2019-prezent, acesta ar fi comis un furt din locuinta, 11 infractiuni de camatarie, 8 infractiuni de inselaciune privind asigurarile si 8 infractiuni de fals material in inscrisuri sub semnatura private”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>