Published On: lun, sept. 14th, 2020

Brailenii isi iau “liber” de la reguli in weekend

In perioada 11 – 13 septembrie 2020, politistii, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali au desfasurat actiuni de verificare, pe raza judetului Braila, in mijloacele de transport in comun, in cele cu regim de TAXI, dar si in mijloacele companiilor ce asigura transportul angajatilor la si de la locul de munca.

Totodata, au fost verificate si societati comerciale, precum marketuri si supermarketuri, statii de carburant, sali de jocuri de noroc, terase, dar si piete si targuri.

Principalul obiectiv al acestor actiuni il reprezinta siguranta cetatenilor, astfel ca, politistii vor continua sa actioneze in vederea prevenirii raspandirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, in acest weekend a fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 2.046 de persoane si a 197 de societati comerciale.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 133 de sanctiuni contraventionale, dintre care:

82 pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, in conformitate cu Legea 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19;

50 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, aplicate in contextul COVID-19.

1 sanctiune de natura economica, aplicata in contextul COVID-19.

Totodata, politistii braileni au desfasurat si 45 de actiuni punctuale, in cadrul carora au fost legitimate 981 de persoane si oprite in trafic si verificate 584 de vehicule, fiind aplicate 190 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 80.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>