Published On: mar, sept. 8th, 2020

BRAILA / Bestia cu chip de “tata” / Copila de 13 ani, violata ani la rand de tatal vitreg

O bestie de 29 de ani din Bordei Verde, judetul Braila, si-a violat fiica vitrega ani la rand, folosind forta fizica si amenintarile.

Ieri, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei au solicitat Judecatoriei Faurei arestarea preventiva a inculpatului pentru savarsirea infractiunii de viol.

Astfel, s-a dispus arestarea preventiva a inculpatului BELICIU GEORGIAN, in varsta de 29 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de „viol”, prevazut de ART.218 AL.1 si AL. 3 LIT.”a” si „c” din Codul Penal cu aplicarea art. 35 al.1 din Codul Penal pe o durata de 30 de zile, de la 07.09.2020 pana la 06.10.2020

Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca, incepand cu anul 2018, pana in data de 2 septembrie 2020, prin exercitarea de acte de violenţa si ameninţari cu savarsirea infracţiunii de omor, a intreţinut in mod repetat acte sexuale normale si orale cu persoana vatamata F.E., in varsta de 13 ani, fiica din alta casatorie a concubinei sale. Inculpatul locuia impreuna cu aceasta si se comporta  ca un veritabil parinte, minora aflandu-se in grija si ocrotirea acestuia”, a stabilit procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>