Published On: vin, sept. 18th, 2020

AUDIO DE COLECTIE / Tudose: “Daca o pui pe Simona Draghincescu pe o insula pustie, in doua zile se cearta cu pomu'”

Un dialog savuros pe care fostul prim Ministru al Romaniei il are cu ziaristul Catalin Iordache. Este primul episod dintr-un sir lung de astfel de declaratii / conversatii document. Va prezentam o parte a conversatiei, conversatia integrala putand sa o ascultati urmarind clipul. “In nici un caz ea nu viceprimar. Nu, in nici un caz. E prea conflictuala. O sa ajunga in consiliu… daca va ajunge… Nu, nu cu ea! Stii foarte bine, e prietena noastra… Daca o pui pe o insula pustie, in doua zile se cearta cu pomu'”, spune, printre altele, Mihai Tudose.

Reamintim cititorilor nostri ca Simona Draghincescu este in prezent subprefect al Judetului Braila si are delegata interimar functia de prefect. Ea este o apropiata a lui Mihai Tudose, unde a activat ca director la firma acestuia de consultanta AKMA Consulting.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>