Published On: sâm, sept. 26th, 2020

Afaceristul asta ne vrea votul! Nechita se imbogateste din vanzarea mastilor pentru copii / Ele sunt mai scumpe decat cele pentru adulti

Goana dupa bani arata adevarata fata a unora care se erijeaza in salvatorii nostri, in detinatorii adevarului, a moralei si a cinstei. Unul dintre ei este Nechita Ovidiu, transfug din PNL, suparat ca partidul nu i-a oferit functia de vicepresedinte (potrivit declaratiilor lui Catalin Boboc). Afaceristul dornic de demnitati publice locuieste intr-una dintre cele mai mari vile din “Cartierul bogatilor” si se plimba intr-un Mercedes S350 care costa miliarde de lei.
Nechita indrazneste sa candideze independent pentru functia de presedinte si ce-o mai pica, adica consilier (sic!) judetean spunandu-ne pe bani platiti in reclame publicitare (in unele a furat cu nesimtire sloganurile de campanie, motiv pentru care va fi actionat in judecata) ca “viitorul este mult mai aproape”.
Ce face el in timp ce imbarliga brailenii sa voteze pentru viitor? Se imbogateste pe spinarea lor si a copiilor lor (banuim ca pentru Nechita viitorul il reprezinta copii). Potrvit reclamei pe care si-o face firmei lui pe retelele sociale, Nechita vinde masti pentru adulti cu 0.7 lei, iar pentru copii cu mult mai mult, cu 1.1 lei.
Precizam ca una dintre firmele de la care vinde el mastile este cercetata de DNA ca nu si-a respectat contractul pentru livrarea mastilor achizitionate de Guvernul Romaniei inclusiv pentru elevi.

Citeste si Mihai Tudose: ProRomania nu va face 5% / In aceste conditii, Ponta vrea sprijinul lui Bunea Stancu

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>