Published On: mar, aug. 11th, 2020

Zilele Brailei, in plina pandemie / Dragomir isi pune “botnita” pe fata de dragul bailor de multime

Pandemia de coronavirus nu impiedica autoritatile locale sa organizeze si anul acesta zilele orasului Braila. Cu distantare sociala si masca pe gura si nas, promite primarul Dragomir. Cum ar spune carcotasii care nu ii dau pace edilului, la distractie suntem primii. Si daca pana acum aglomeratia de pe faleza Dunarii, acea poveste ajunsa la urechile premierului Orban era o “naluca”, iata ca acum totul devine realitate, una anuntata si supravegheata atent de autoritatile cu “ochi de vultur”.

Dupa ce a condamnat atat de vehement purtarea “botnitei” in spatiile deschise, iata ca acum, in parg de alegeri, Dragomir s-a mai dezumflat, acceptand purtarea acestora pe faleza Dunarii, totul pentru ca brailenii sa se sarbatoreasca si anul acesta si cu aceasta ocazie, nu strica si o baie, nu in Dunare, ci de multime.

Asadar, masca devine obligatorie si in Braila, in cele 3 zile de petrecere pe faleza, de Ziua Marinei si de Ziua orasului, in zona in care vor avea loc manifestarile traditionale. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, sub conducerea presedintelui CJ Braila, Iulian Francisk Chiriac (PSD), iar participantii vor purta masca de dimineata pana seara.

In perioada 14-16 august 2020, cu ocazia Zilelor Brailei, pe Faleza Dunarii-Braila, in zona delimitata intre strazile Vadul Spitalului si Imparatul Traian, intre malul Dunarii si taluzul superior, este obligatorie purtarea mastii de protectie astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in intervalul orar 9.00-22.00”, au anuntat reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila.

Puteti citi intreg textul Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila AICI 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>