Published On: mar, aug. 25th, 2020

VIDEO / Un sarpe urias isi face de cap in Parcul Monument

O braileanca a trimis pe pagina de Facebook a ziarului nostru un mesaj video un cu sarpe de dimeniuni mari filmat in vecinatatea fostului Stadion de Atletism din Braila, langa pista de alergare care margineste Parcul Monument.
Reptila, deranjata probabil de multimea de candidati care se inghesuie zilele acestea sa faca ordine si curatenie in zona, si-a parasit culcusul si a bagat in sperieti cativa trecatori. Un profesor de biologie care a vazut imaginile a recunoscut specia si ne-a spus ca este un sarpe comun, des intalnit in zona, cat si in muntii Macin si ca, in ciuda dimensiunilor mari, nu este periculos, nu este veninos, cu exceptia faptului ca oamenii se sperie vazandu-l. “Este un sarpe comun, des intalnit in Romania si in zona Braila-Macin. Nu este veninos”, a spus profesorul.
Zona dintre Parcul Dendrologic din cadrul Parcului Monument si fostul Stadion de Atletism a devenit o mica jungla, autoritatile fiind nepasatoare cu ce se intampla in zona.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Catalin spune:

    E un șarpe care trebuie lăsat în pace. Nu este veninos și pe deasupra se mai hrănește și cu dăunători. Din păcate prostia și imbecilitatea unor semeni de-ai noștrii duc la moartea multor ființe nevinovat. Ca la urși, spre exemplu. Vânătorii extrag căprioare bolnave sau bătrâne, hrana urșilor, culegătorii aduna afine și mure, idioții taie pădurile și la final, împușcăm urșii că se apropie de habitatele umane. Așa și șarpele ăsta. O tuta e spupărata că există și el pe undeva

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>