Published On: lun, aug. 10th, 2020

VIDEO / O pesedista intineaza cu cacat asfaltul primarului Marean

O batrana isi face nevoile in strada. Asta este Braila lui Marean Dragomir. Asta este Braila PSD. Astia sunt votantii PSD. Dupa patru ani in care a “dezvoltat” Braila, asa-zisul primar fost, actual si viitor nici macar toalete publice nu a facut sa existe, poate doar gheretele imputite din parcuri si cele in sistem privat ale taximetristilor. Intelegem ca este un baiat sarman de la tara, obisnuit sa-si faca nevoile in fundul curtii si sa se stearga la cur cu un stiulete de porumb in timp ce blocheaza pe Facebook cetatenii care il critica, dar situatia pe care o prezentam astazi arata indeaproape cat de interesat este “edilulul” nostru de necesitatile cetatenilor.

Evident, gestul de pesedista nesimtita al “doamnei” cu chilotii in vine nu este unul de aplaudat, dar ce sa faci cand in jur exista doar asfalt de cacat turnat de firmele de partid si de stat si niciun WC public, pentru ca astea nu aduc bani, nu aduc parandaraturi, si sunt destinate tuturor, nu numai oamenilor lui Marean. Cu siguranta, Marean von Chiscani ne va mai bloca o data pe Facebook si poate isi va varsa furia pe noi si in alte moduri, dar nu ne este teama de comportamentul de cacat atat al primarului si al alegatorilor lui.

PS Ne cerem scuze pentru folosirea repetata a patru cuvinte: PSD, Marian Dragomir, cacat. In definitiv, toate inseamna acelasi lucru!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>