Published On: joi, aug. 6th, 2020

Tupeu de mahala / Nevasta lu’ Reghe despre HAGI: el este legenda, este ‘rege’, dar si eu sunt legenda si ‘regina’

Anamaria Prodan (47 de ani), actionara la FC Hermannstadt, l-a atacat pe Gica Hagi (55 de ani), patron si fost antrenor la Viitorul Constanta, pentru ca acesta a propus ca ierarhia finala sa fie stabilita in functie de punctele adunate atat in sezonul regulat, cat si in play-out. Sibienii isi doresc insa ca topul sa fie format dupa stabilirea punctelor din play-out, raportate la numarul de meciuri al fiecarei echipe.
“Hagi, cand s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a tipat ca din gura de sarpe ca merge la TAS si ca play-out-ul si play-off-ul sunt competitii diferite fata de campionatul regulat. Va aduceti aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS si s-a stabilit asa cum a vrut Viitorul, ca sunt competitii diferite. Deci, cei de la Viitorul tipau ca asa este firesc, sa se calculeze punctele obtinute in play-off. Lucru care s-a intamplat. Acum insa s-au sucit cei de la Viitorul si vor ca punctele sa se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competitii diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei”, a spus Prodan pentru Pro Sport.
Lipsa de respect si tupeul de mahala al impresarei a depasit orice inchipuire: “Nu au mama, nu au tata cei de la Viitorul! Nu vor sa ajute pe nimeni si se bazeaza foarte, foarte mult pe numele lui Gica Hagi. Ok, el este legenda, este ‘rege’, dar si eu sunt legenda si ‘regina’, sunt Anamaria Prodan. Spun exact realitatea, fara frica, iar diferenta este ca eu vorbesc ore in sir cu toti din fotbal si incerc sa ajut sa le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine noua”, a adaugat reprezentanta celor de la Hermannstadt.
Cum arata clasamentul din play-out, daca se realizeaza media punctelor/ meci
Hermannstadt 1,91
Viitorul 1,69
Clinceni 1,62
Voluntari 1,62
Iasi 1,38
Sepsi 1,17
Dinamo 0,87
Chindia 0,63
Daca nu se va trece la sistemul cu 16 echipe si clasamentul va fi intocmit pe baza acestui criteriu, Dinamo si Chindia vor merge in Liga 2, iar Sepsi va juca barajul cu CS Mioveni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>