Published On: Dum, aug. 23rd, 2020

Scene de o violenta extrema astazi, in Braila / Pisici legate si aruncate de pe podul Apollo

Scene de o violenta greu de descris in cuvinte s-au petrecut in aceasta dimineata, in jurul orei 10.00, in zona podului Apollo din municipiu. Doi barbati, sub pretextul ca doua pisicutele le-ar fi intat in curte, le-au prins, le-au legat si le-au dus pe pod de unde le-au aruncat, acestea ajungand pe cablurile electrice de pe calea ferata. Desi trecatorii care au vazut intreaga scena, au incercat sa intervina, nu s-a mai putut face nimic pentru bietele necuvantatoare, acestea sfarsind electrocutate.

Martorii au povestit, pentru Infobraila, ca au chemat de urgenta politia si pompierii, reusind sa identifice si faptasii pana la sosirea oamenilor legii. Desi unul dintre cei doi a recunoscut intreaga monstruozitate, s-au ales doar cu o amenda. Pentru cele doua pisicute a fost prea tarziu. Dupa ce curentul a fost oprit, au fost date jos, insa, erau deja moarte, ulterior fiind preluate de DSV pentru a li se face autopsia. Din spusele martorilor, cei doi monstri capabili de o asemenea barbarie ar avea probleme psihice.

Sursa video: Facebook Georgiana Olaru Anb

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Adrian spune:

    Pe astia daca nu-i ia politia de pe strazi,o sa-i ia moartea.Ce plm de tara a ajuns Romania de se lasa asa ceva liber pe strazi,ce suntem salbatici? Pai atunci sa fim salbatici nu doar sa acceptam erorile guvernului,coruptia si hotia in timp ce stam si ne uitam cum altii tortureaza si omoara cum ii duce nebunia.Gunoaiele astea trebuie inlaturate din societate,sunt pericol public.Cum esti mai politicianule in guvern si lasi oameni nebunu fara discernamant in libertate ,in societate??? Esti prost rau,doar asa,nu-ti pasa decat sa furi senatorule,ministrupe si dle presedinte.De fapt ce avem noi in tara in guvern, nu sunt oameni,sunt escroci,hoti si criminali.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>