Published On: mar, aug. 18th, 2020

RUSINE! / Prinsi cu mata-n sac pentru incalcarea legii electorale, PNL isi retrage listele la CJ Braila

Daca pana acum credeati ca exista un dram de minte in capul celor care conduc PNL Braila si Braila Noua, trebuie sa uitati acest lucru de indata. Cei care se dau drept arhanghelii legii au calcat in picioare chiar Legea privind alegerile locale 2020. Pitifelnicii de la PNL si Braila Noua, niste neica nimeni ajunsi nenatural in fruntea unui partid de aceasta marime, au incercat, din prostie, ignoranta sau cu reavointa, sa fenteze legea electorala si sa depuna o lista cu Alianta PNL-Braila Noua pentru functia de presedinte al CJ Braila si o lista doar cu PNL pentru consilierii judeteni.

Ancheta in plina desfasurare a ziarului Infobraila i-a speriat pe nemernicii de la PNL-Braila Noua, acestia incercand in aceste momente sa scape basma curata, ajutati si de lentoarea cu care Biroul Electoral Judetean Braila a functionat curios in acest caz. Practic, cu doar cateva minute inainte ca legea sa ii oblige pe cei de la BEJ sa emita o hotarare privind candidaturile PNL-Braila Noua, hotarare care i-at fi trimis direct in ancheta pe semnatarii dosarelor de candidati, liberalii au descoperit brusc ca au incalcat legea si au cerut retragerea listelor incriminatorii.

La aceasta ora, Boboc si Caprariu incearca din rasputeri sa evite dezastrul modificand listele de candidati, insa cel putin din punct de vedere moral sunt doi prosti, incompetenti si cu siguranta in nici un caz de votat!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>