Published On: lun, aug. 31st, 2020

PSD duce la groapa HC DUNAREA / Sase jucatoare au COVID-19

HC Dunarea Braila trece prin momente grele, inceputul noului sezon fiind pus sub semnul intrebarii. Echipa braileana trebuie sa joace joi, 3 septembrie, de la ora 18:00, cu SCM Rm. Valcea in Cupa Romaniei, dar, potrivit gsp.ro, sase jucatoare sunt infectate cu noul coronavirus. Potrivit sursei citate, cel mai mare ziar de sport din Romania, intre cele sase jucatoare se afla centrul echipei nationale, Madalina Zamfirescu, dar si extrema dreapta Aneta Udristioiu.
Conducerea clubului, cea mai proasta pe care a avut-o HC Dunarea de la infiintare pana acum, nu stie ce decizie sa ia si refuza sa raspunda intrebarilor presei nationale si locale despre ce se intampla la cel mai finantat club din Braila: un milion de euro din bani publici!

In momentul in care federatiile au ridicat la MTS problema revenirii sporturilor de echipa pe teren, cluburilor li s-a recomandat intrarea in cantonament si jucarea etapelor de campionat in sistem turnee. Cluburile au ridicat, la randule, problema financiara, cine ar putea sustine un cantonament prelungit de peste o luna de zile? Si s-a ajuns astfel la un compromis. Echipele sa se pregateasca fiecare in sala proprie, iar turneele sa se dispute unde stabileste federatia, in regim de cantonament. Echipele trebuie insa sa prezinte inainte de primele meciuri, doua teste efectuate pentru COVID 19: unul cu 14 zile inainte de primul meci, si al doilea cu maximum 48 de ore inainte de inceperea turneului. Formatiile care joaca joi, la Sala Polivalenta, ar trebui sa efectueze maine, cel mai tarziu, al doilea test COVID. “La testul efectuat acum 10 zile, toate handbalistele au fost negative! La club a avut loc o sedinta de urgenta in care s-a discutat ce e de facut in acest caz. S-a pus in discutie renuntarea la Cupa Romaniei sau disputarea meciului cu Valcea cu jucatoarele care vor avea doua teste negativ”, scrie gsp.ro

Sursele noastre au dezvaluit faptul ca, la intoarcerea din Croatia, jucatoarele erau perfect sanatoase, decizia pesedistilor Caranica George, presedinte, si a lui Claudiu Pisica, organizator de competitii, a fost ca HC Dunarea sa joace cu echpa locala din Buzau un meci de pregatire, judet grav afectat de coronavirus. N-a fost un semnal de alarma pentru cei doi tiriplici pesedisti, iar rezulatul il vedem acum!

PS In fotografie se afla pesedistii Pisica si Caranica, precizarea fiind ca Pisica din poza este fratele lui Pisica “organizatorul” (tot pesedist si el), ocupat sa atraga cu farmecul lui cel putin o jucatoare in pat!

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>