Published On: vin, aug. 7th, 2020

Politistii, bodyguarzii interlopilor / “Prostimea” face inmormantari cu 10 persoane, interlopii jelesc in stol

Prostimea anuleaza nunti si face inmormantari cu 10 persoane, interlopii primesc derogari nescrise pentru a se imbulzi in fata unui sicriu. Romanii nu au putut merge sa cinsteasca memoria celor plecati, pentru ca cimitirele au fost inchise, INTERLOPII fac adunari cu sute de persoane.

Cine protejeaza interlopii? Chiar politia, pozitionata strategic langa stalpii portilor impunatoarea, rugandu-i pe indoliati sa se comporte frumos. Un scenariu dintr-o tragicomedie in care o parte din muritorii de rand se supun regulilor, iar o alta parte platesc nesupunerea, arsi bine la buzunare chiar de oamenii legii, care “vegheaza” asupra cui isi permit.

Sute de persoane, claie peste gramada, fara masti si fara distantare, au luat parte la priveghiul lui Emi Pian, celebrul lider interlop al celor din clanul Duduianu.

Surprinzator este ca acolo au fost si foarte multi jandarmi, dar si foarte multi politisti, dar nimeni nu a facut nimic, incalcandu-se acolo cel putin trei reguli ale restrictiilor privind pandemia.
In primul rand, in aceasta perioada legea spune ca nu se pot aduna mai mult de 50 de oameni in spatiile exterioare si 20 in interior, ori acolo sunt cateva sute bune de persoane. In plus, nimeni nu poarta masca de protectie, care este obligatorie in astfel de situatii.
Mai mult, asa cum se vede in imaginile vazute de o tara intreaga, nimeni nu tine cont de distantare, oamenii sunt foarte apropiati unii de ceilalti. Intr-un final, probabil sub presiunea camerelor de filmat, politistii au aplicat cateva sanctiuni, asa de ochii lunii, 30 la numar din puhoiul de persoane inghesuite in casa si curtea Duduienilor. Le va plati cineva vreodata?
Politia pazeste interlopii la priveghi ca nu cumva sa fie atacati de alti interlopi rivali.

Dar sa nu uitam ca politistii nu sunt platiti pentru a fi garzi de corp la interlopi. Sau poate DA?

Unde este acum ARAFAT, cel care le-a proorocit protestatarilor in Piata Victoriei ca vor ajunge in spital?

O parte din ei sunt convins ca nu or sa scape pentru ca intr-un grup din acesta exista un procent care are virusul si care nu se stie. Si vor transmite, daca sunt fara masti, daca sunt fara protectie, vor transmite la altii. Stiu ca ei nu cred si nu vor sa creada, dar cand apare boala nu mai ai decat sa spui ca medicul ti-a facut diagnosticul gresit”, spunea Raed Arafat in urma cu cateva saptamani, cuprins de un simt al dreptatii debordant.

Astazi, nicio invitatiie pentru membrii clanurilor interlope, adunati in jurului sicriului lui Emi Pian?

Reamintim ca in urma cu doar o luna, un sofer de autobuz din Bacau a fost incatusat de politisti pentru ca nu purta masca. Au fost chemate echipele de interventie ale Politiei Locale, care l-au dat jos pe sofer si l-a imobilizat cu catuse.
Scandal monstru si pe o strada din Capitala, in urma cu doar doua saptamani, cand doua persoane s-au certat cu politia minute in sir chiar sub ochii copiilor. Cei doi au fost prinsi de agenti ca nu purtau masca de protectie intr-o casa de pariuri. Acestia au fost amendati si dusi la sectie.

Deci, cum ramane cu siguranta si (ne)increderea?

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>