Published On: joi, aug. 6th, 2020

Permisul de conducere a devenit “optional” pentru trei soferi teribilisti din Braila

Norocul a trei soferi amatori din Braila s-a sfarsit ieri, cand politistii i-au oprit in trafic.

La data de 05.08.2020, ora 12:00, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Insuratei l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat, in varsta de 40 de ani, din comuna Rosiori, in timp ce conducea o masina de DJ 211D, in afara localitatii de domiciliu, fara a detine permis de conducere.

Ieri, la ora 16:25, politistii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic, pe Calea Calarasilor, pe un tanar, in varsta de 20 de ani, din comuna Tichilesticare a condus o masina desi are permisul de conducere suspendat.

Tot ieri, in jurul orei 16:30, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei l-au oprit in trafic pe un tanar de 21 de ani, din localitatea Jugureanu, in timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Ulmu, desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In toate cele trei cazuri politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>