Published On: vin, aug. 14th, 2020

Patru traficanti de droguri din Braila, calcati de politisti / Zeci de doze de cocaina ridicate

Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati – Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, sub coordonarea procurorilor din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Braila, au efectuat, pe 13 august, perchezitii la imobilele a patru braileni banuiti de savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezitiilor efectuate pe raza municipiului Braila, de la domiciliile barbatilor, cu varstele cuprinse între 25 si 47 de ani, au fost ridicate 73 doze de cocaina, o doza cannabis, 2.040 euro, 63.120 lei, 53.520 tigarete în pachete netimbrate, 400 tigarete în pachete timbrate Ucraina, 3.800 tigarete în pachete timbrate Republica Moldova, 9 pesti sturion, specie protejata si 8 telefoane mobile.

Cei patru au fost retinuti, iar în cursul zilei de vineri Tribunalul Braila a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile a barbatilor.

Activitatile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, Inspectoratului de Politie Judetean Braila, precum si de cel al jandarmilor din cadrul IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>