Published On: joi, aug. 13th, 2020

Iohannis il trimite acasa pe Marian Dragomir “Nu vad de ce ar candida in continuare pentru pozitia de primar”

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca provocarea pentru autoritatile locale este sa gaseasca solutii pentru ca elevii sa mearga la scoala in conditii de siguranta si crede ca, daca un primar nu are solutii, atunci ar trebui sa nu mai candideze pentru aceasta functie.

Iohannis a fost informat, miercuri, 12 august, in conferinta de presa, ca primarul Brailei, Marian Dragomir, a anuntat ca scolile sunt aglomerate si nu vor putea incepe cursurile si sa se respecte distantarea fizica, iar in Gorj multi romani intorsi din strainatate nu isi inscriu copiii la scoala, el fiind intrebat ce trebuie facut in aceste situatii.

Toate aceste chestiuni trebuie lamurite in plan local. De aceea am subliniat ca decizia se descentralizeaza. Nu e posibil sa stabilim la Bucuresti daca intr-o scoala din Braila poate sa inceapa anul scolar sau nu. Provocarea acum pentru primari, consilieri, conducerea consiliilor judetene e sa gaseasca solutii in fiecare judet si localitate pentru ca acolo copiii sa mearga la scoala in conditii de siguranta. Daca un primar spune ca nu are solutii, atunci nu vad de ce ar candida in continuare pentru pozitia de primar“, a afirmat Klaus Iohannis.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>