Published On: vin, aug. 7th, 2020

Inevitabilul s-a produs / Coronavirusul nu a ocolit Braila. Pragul de 1000 de infectari a fost depasit

Braila a depasit astazi pragul de 1000 de infectari. Potrivit informatiilor transmise de Institutia Prefectului, de la inceputul pandemiei de coronavirus, la Braila au fost inregistrate, in total, 1005 cazuri, dintre care 21 sunt cazuri nou confirmate in Braila, in ultimele 24 de ore.

De asemenea, la Braila sunt internati, in acest moment, 273 de pacienti, 16 dintre acestia fiind transferati din alte judete.

In ceea ce priveste numarul deceselor, astazi, la Braila sunt inregistrate 36 ( 29 confirmate in Braila,  4 in Galati, 2 in Tulcea si 1 Ialomita -transferate la Braila.)

In carantina, momentan se afla 357 de braileni, iar in izolare 115. Totodata, va informam ca pana acum, in Braila, au fost efectuate 6511 de teste.

In ziua de 06 august 2020, politistii, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali au desfasurat actiuni de verificare la mai multe societati comerciale, precum si in mijloacele de transport in comun si in cele cu regim de TAXI, de pe raza municipiului Braila, avand ca principal obiectiv siguranta cetatenilor, in contextul prevenirii raspandirii COVID – 19.

Totodata, politistii braileni au actionat, pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea ordinii si sigurantei publice si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave. Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a peste 800 de persoane si a 58 de societati comerciale.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 18 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, in conformitate cu Legea 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodata, politistii braileni au desfasurat si 6 actiuni punctuale, in cadrul carora au efectuat verificari in mijloacele de transport in comun si in cele cu regim de TAXI, avand ca principal obiectiv siguranta cetatenilor, in contextul prevenirii raspandirii COVID – 19.

Astfel, au fost legitimate 191 de persoane si oprite in trafic si verificate 133 de vehicule, dintre care si mijloace de transport in comun si taxiuri, fiind aplicate 30 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 7.620 de lei.

 

Citeste si Politistii, bodyguarzii interlopilor / “Prostimea” face inmormantari cu 10 persoane, interlopii jelesc in stol

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>