Published On: Dum, aug. 9th, 2020

Este tragedia momentului! Virusul nu iarta / Cum au murit o mamica si copilul ei nenascut

Pentru cei care nu cred in existenta virusului. Este tragedia momentului! O tanara viitoare mamica a murit si odata cu ea si copilul, neneascut inca. Este un caz care a cutremurat intreaga tara.

Este vorba despre o tanara de 33 de ani din judetul Alba, infectata cu noul coronavirus. Acesta s-a stins din viata la Spitalul din Alba Iulia

Se pare ca tanara s-ar fi infectat in familie, de la fratele ei, recent revenit din Spania, iar povestea nu se sfarseste aici.

Doua dintre noile victime ale coronavirusului, o mama si copil nenascut

Potrivit Alba24, in urma cu o saptamana mama femeii, infectata si ea cu noul coronavirus, a decedat.

Surse medicale au precizat ca o tanara de 33 de ani insarcinata in 24-25 de saptamani şi confirmata cu coronavirus, ar fi fost transferata la Alba Iulia de pe sectia de ATI a spitalului din Targu Mures.

Tanara s-ar fi infectat in familie, de la fratele ei, recent revenit din Spania. In urma cu o saptamana a murit si mama femeii, de asemenea infectata.

Situatia nu pare sa se amelioreze nici dupa sase luni de la debutul pandemiei de coronavirus. Potrivit ultimelor informații transmise de Grupul de Comunicare Strategica, duminica dimineața, bilantul infectarilor ajungand la 60.623.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>