Published On: vin, aug. 7th, 2020

Doua zile de foc in Braila / Temperaturile o iau razna

Share This
Tags

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis vineri dimineata, o avertizare meteo de cod galben de canicula si intensificari ale vantului in municipiul Bucuresti si in 19 de judete din sud-estul tarii. Atentionarea a intrat in vigoare de astazi si este valabila pana sambata, 8 august, ora 21:00.

In Bucuresti si judetele Prahova, Dâmbovita, Arges, Vâlcea, Dolj, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si Olt vremea va fi caniculara, se vor inregistra temperaturi maxime de 35…38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge sau va depasi pragul critic de 80 de unitati.

In jumatatea de sud a tarii local si temporar vântul va avea intensificari, cu viteze la rafala in jurul a 55 km/h.

In Dobrogea, sudul Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei si local in Oltenia noptile vor fi tropicale, cu temperaturi minime ce nu vor cobori sub 20 de grade.

Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati si in Câmpia de Vest.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>