Published On: lun, aug. 3rd, 2020

Doua incendii, izbucnite aseara, au pus pe jar pompierii braileni / Un sicriu cu un cadavru in el a ars si doua case au fost distruse

Seara trecuta sirenele pompierilor braileni au impanzit orasul. In jurul orei 21.00, pompierii au fost solicitati pentru lichidare unui incendiu izbucnit in biserica din cimitirul Sfantul Constantin. Incendiul a fost lichidat imediat insa sicriul care se afla in interiorul bisericii a luat foc, arzand cadavrul care se afla in el.

“In incendiul de la biserica din cimitir au ars sicriul decedatului, partea membrelor inferioare ale defunctului, masa si covorul partal. Cauza probabilă este o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila.

Al doilea incendiu a izbucnit imediat dupa stingerea primului, la o casa de pe strada Brates din municipiu. Si in cazul acesta, pompierii au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma. Au ars circa 40 mp de acoperis si 1000 kg lemne de foc la locuinta de unde a plecat incendiul. La locuinta invecinat au ars circa 15 mp de acoperis la o bucatarie. Cauza probabila a izbucnirii flacarilor a fost aparat de gatit lasat nesupravegheat. Nu s-au inregistrat victime.

Citeste si UPDATE Incendiul izbucnit in cimitirul Sfantul Constantin a fost lichidat

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>