Published On: mie, aug. 12th, 2020

Daniela Radulescu (PMP) chiar a facut ceva pentru braileni: se dau deja 1.000 de lei pentru fiecare nou-nascut din Braila!

Cei mai multi candidati se lauda cu ce vor face, in categoria celor care au facut deja ceva intrand foarte putini dintre cei care astazi se regasesc pe listele partidelor politice pentru alegerile locale din 27 septembrie. Ei bine, Daniela Radulescu, de la Partidul Miscarea Populara, chiar a facut ceva pentru braileni, ea propunand si reusind sa finalizeze un proiect in cadrul Consiliului Municipal Braila prin care fiecare nou-nascut din municipiul nostru primeste suma de 1.000 de lei. “Intr-o lume in care modernitatea pare sa stapaneasca totul, consider ca valorile eterne reprezinta fundamentul sigur pentru un viitor mai bun. Dragostea pentru urbea natala, pretuirea oamenilor care ii dau viata, promovarea familiei, promovarea unei educatii de calitate, intelegerea si asumarea trecutului ce ne-a modelat prezentul reprezinta puncte dintr-un program politic dedicat viitorului! In aceste timpuri in care Braila resimte scaderea natalitatii vin si va propun programul ”Zambeste pentru o noua viata”. Sprijin familia si sunt alaturi de fiecare femeie care prin viata ei da viata! Am reusit, in mandatul de consilier local municipal ce se apropie de sfarsit, sa initiez proiectul de hotarare privind “Acordarea unui stimulent financiar pentru nou-nascutii din Municipiul Braila” in cuantum de 1.000 de lei. In perioada ce va urma va voi prezenta proiectele mele pentru braileni, proiecte ce vizeaza o dezvoltare armonioasa si naturala, obiectivele pe care alaturi de frumoasa echipa PMP ni le propunem”, a declarat Daniela Radulescu.

Stimulentul de 1.000 de lei se acorda pentru primele doua nasteri, iar in cazul nasterilor gemelare, de tripleti sau multipleti, stimulentul se acorda pentru fiecare copil.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>