Published On: Dum, aug. 30th, 2020

CORONAVIRUS / Val urias de infectari / Braila, in topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri, in ultimele 24 de ore

Ultimele zile au adus cu ele un val urias de infectari cu coronavirus, plasand Braila in topul negru al imbolnavirilor.

Bilantul de astazi urca judetul nostru pe locul 4 la nivel national, in topul judetelor cu cele mai multe noi cazuri de infectare, din ultimele 24 de ore. In Bucuresti se inregistreaza cel mai mare numar de cazuri prin comparatie cu restul judetelor – 154 de noi cazuri confirmate. Capitala este urmata de judetul Iasi, cu 60 de noi cazuri confirmate, judetul Dolj, cu 59 de cazuri, Braila cu 57 de cazuri, si Prahova cu 53 de cazuri.

Tot in ultimele 24 de ore, in judetul nostru s-au inregistrat inca doua decese ale unor persoane testate pozitiv: un brailean din Gropeni si un vrancean din Maicanesti (pacient transferat pentru a primi ingrijiri medicale). Astfel, bilantul deceselor inregistrate in Braila a ajuns la 60.

De la debutul pandemiei si pana astazi, la nivel local au fost inregistrate 1699 de infectari, dintre care 52 sunt bolnavi trasferati din alte judete. In acest moment, in spitalele din Braila sunt internati 314 pacienti diagnosticati cu COVID-19.

Romania a depasit astazi pragul de 86.000 de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. 952 de cazuri noi au fost confirmate in ultimele 24 de ore, din 14.670 de teste efectuate, bilantul total ajungand la 86.785 de cazuri Covid-19 in ultimele 6 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>