Published On: mar, aug. 11th, 2020

Ce mult imi place pagina de Facebook a lui Marean Dragomir

Cea mai usor de citit pagina de Facebook pentru mine este pagina fostului, actualului si viitorului primar al Municipiului Braila, Marian Dragomir. Cand vad o astfel de pagina n-am cum sa (nu) il votez! “Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibila doar pentru o audienta din care nu faci parte”, imi apare cand vreau sa-l vad, iar textul e clar pentru mine cat si pentru miile de braileni pe care dom’ Marean ii trateaza asemenea.

Prin urmare, mi-a expirat linkul cu primarul trag eu nadejde, ca nu cred ca astia de la Facebook sa-l fi considerat chiar pe edilu’ nostru expirat, ca intr-o atare situatie, Marean se “inerveaza” si-l blocheaza si pe Mark Zuckerberg de-i merg fulgii. Cat priveste faptul ca nu fac parte din audienta dorita de Marean, asta e clar, oho, demult. Mareane, sfat: daca tu stai cu capu-n nisip si vezi doar ce vrei tu, sa stii ca stai cu curu-n sus si asta arati tu celor care se plang de activitatea ta, plus ca pozitia asta ii invita si la un altfel de “dialog” cu tine.

Ce nu stiu cei care inca ii vad pagina de Facebook este ca mesajul asta li se potriveste si lor, dar Marean inca nu le-a spus, ca, deh, cineva trebuie sa-l voteze si pe el, nu-i asa?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>