Published On: joi, aug. 20th, 2020

Brailenii isi baga “masca” in ele de reguli / Sanatatea celorlalti nu face nici cat o traista cu ceapa

Sfidarea regulilor elementare din timpul pandemiei este la ea acasa, cel putin in pietele din Braila. Aglomeratia si suflul in ceafa celuilalt amintesc de vremurile bune in care principala grija a marii majoritati a varstinicilor era umplerea camarii pentru iarna, cu bunatati de tot felul.

Din imaginile prezentate astazi reisese ca cea mai mare piata din Braila arata ca intr-o zi obisnuita de dinaintea declansarii crizei coronavirusului. Oamenii nu tin cont de recomandarile autoritatilor privind pastrarea distantei minime si isi baga “masca”in ele de hotarari ale Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila.

Oamenii vor sa fie liberi, sau, mai pe romaneste, ii doare-n cot de sanatatea altora. Asa stand lucrurile, se anunta o toamna foarte complicata, iar numarul de infectati nu va scadea. Ne miscam spre noi recorduri sinistre. Asta vrem, asta facem!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>