Published On: lun, aug. 17th, 2020

Boboc a luat-o razna de tot / “Spaima comunei Ciresu”, loc eligibil pe lista CJ a PNL / A batut un om pentru ca nu dorea sa voteze cu PNL

PNL Braila se prabuseste sub greutatea propriei prostii. Dupa ce liberalii au demonstrat brailenilor ca nu au un om pe care sa-l propuna din mijlocul partidului pentru functia de primar, listele de candidati la alegerile locale se dovedesc a fi un adevarat dezastru. Astazi: Alexandru Popa.
Un loc eligibil pe lista candidatilor la functia de consilier judetean din partea PNL este ocupat de Alexandru Popa, pozitia 5. Fiul primarului din Ciresu este bun prieten cu Catalin Boboc, cel care conduce de facto filiala braileana a PNL, cu sprijinul direct al premierului Orban. Prietenia cu Boboc i-a adus lui Alexandru o pozitie rezervata, la partidele serioase, cu adevarat persoanelor remarcabile, in plan politic, social sau de afaceri. Ei bine, si fiul primarului din Ciresu s-a facut remarcat, el fiind catalogat, din cauza arogantei, a lipsei de bun simt si al iesirilor agresive drept “Spaima comunei Ciresu”, renumele de smardoi care da cu pumnul si rabga aducandu-i uneori si “succesuri” in localitatile invecinate: “Smecherul Faureiului”, de exemplu.
“Am decis sa intru in cursa electorala pentru Consiliul Judetean al Brailei, pentru functia de Consilier Judetean, considerand ca experienta mea de inginer agronom, poate sa genereze solutii reale pentru sectorul agricol, fiind cel mai important segment economic al judetului nostru. Consider ca implicarea mea in viata publica in rezolvarea problemelor acestui judet este o datorie pe care vreau sa o intorc ca raspuns la ce mi-a oferit mie Braila. Mai mult, consider ca este vital ca noi, tinerii, sa ne implicam pentru a face din judetul nostru, unul civilizat, actractiv si al modern”, declara Alexandru Popa. Este sustinut si de Organizatia de Tinereal a PNL Braila, al carei vicepresedinte este. “Alexandru Popa este Prim-Vicepreședinte al TNL Brăila și este candidat pentru funcția de consilier județean. Acesta are o vastă experiență în crearea de proiecte și va fi de mare ajutor pentru Brăileni și pentru tineri în viitorul mandat”, sta scris pe pagina de Facebook a TNL Braila.
Cine este cel care vrea sa faca din judetul nostru unul “civilizat, atractiv si al modern”? Un bataus scandalagiu care impreuna cu fratele lui si un criminal condamnat, dupa ce au baut ca porcii, au facut scandal intr-o discoteca. Un barbat si femeia care il insotea au fost batuti crunt, iar la venirea Politiei, fii primarului Popa au incercat sa ofere bani ca sa nu fie anchetati si sa ameninte victimele: “Ce, ba, ca vand 20 de ha si ma pis pe voi!”
Incidentul nu a fost singular, urmatorul petrecandu-se la Faurei, cand Alexandru Popa a batut un om pentru ca nu dorea sa voteze cu PNL si pentru ca isi exprimase opinia ca PNL nu va castiga alegerile. “Mi-am exprimat opinia in legatura cu ruda lui. Am spus ca nu cred ca are vreo sansa sa castige alegerile locale, pentru ca lumea ii stie ca au fost implicati de-a lungul timpului in diverse conflicte. Atunci am primit replica de la Alexandru: «Lasa ca punem noi monopol si pe Primaria din Faurei, si pe voi, asa cum am facut la Ciresu»” a spus Cristi B.
Politia a confirmat cele intamplate si a declarat oficial ca a deschis o ancheta, insa nu se cunsoc rezultatele acesteia.

A inceput urmarirea penala in cazul scandalului provocat de fiii primarului din Ciresu: Lovire sau alte violente si tulburarea ordinii publice

“Spaima comunei Ciresu” / Alexandru Popa, fiul primarului din Ciresu, a snopit in bataie un tanar

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>