Published On: joi, aug. 6th, 2020

Bani pentru parintii care raman acasa cu copii in cazul in care coronavirusul inchide scolile

Veste linistitoare pentru parintii din Braila. Daca judetul nostru va intra in zona rosie in ceea ce priveste numarul infectarilor si scolile vor fi inchise, unul din parinti poate ramane acasa cu copilul/copii, beneficiind de 75% din salariu. Anuntul a fost facut astazi de premierul Ludovic Orbancare a declarat ca in cazul in care in unele localitati se va ajunge in situatia in care, dupa 14 septembrie, sa se supende cursurile din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus, unul dintre parinti va isi va putea lua liber de la serviciu si va primi 75% din salariu, asa cum s-a intamplat in timpul starii de urgenta.

In perioada starii de urgenta, a existat o forma de sprijin a familiilor cu copii, pe perioada in care au fost suspendate cursurile scolare, un parinte, la alegere a avut posibilitatea sa stea acasa, intr-un fel de concediu, platindu-i-se 75%. Si pentru inceperea scolii vom lua o masura similara, masura care va fi flexibila, pentru ca situatia va fi diferita de la localitate la localitate”, a spus Ludovic Orban.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>